0

Xylometazoline 1mg druppels

van Leidapharm

Xylometazoline 1mg druppels
Inhoud
10 ml
1,95

Helaas is dit artikel tijdelijk niet leverbaar. Levertijd onbekend. Als alternatief adviseren wij de Healthypharm neusdruppels, zie onderaan deze pagina.

Deze druppels zorgen voor een snelle en langdurige verlichting van neusverstoppingen. Het vermindert de zwelling van slijmvliezen in de neus en helpt zodoende de neusdoorgang vrij te houden, waardoor u gemakkelijker kunt ademhalen. De werking van dit middel begint binnen een paar minuten en houdt enkele uren aan. 

Gebruiksadvies:
Volwassenen en kinderen ouder dan 6 jaar: Maximaal 3-4 maal per dag 1 tot 2 druppels in elk neusgat. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten en na het ondergaan van bepaalde neusoperaties. Aanwijzingen voor het gebruik: Houd bij het druppelen het hoofd achterover gebogen. Lees voor gebruik de bijsluiter. Bewaren buiten bereik en zicht van kinderen, in de originele verpakking.

Samenstelling:
De werkzame stof in dit middel is xylometazolinehydrochloride. De neusdruppels bevatten per ml 1 mg xylometazolinehydrochloride. De andere stoffen in dit middel zijn: natriumchloride, natriumdiwaterstoffosfaat, dinatriumfosfaat, natriumedetaat, benzalkoniumchloride, methylhydroxypropylcellulose en gezuiverd water.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter!
artikelcode: 8712755008652
3249tags: Leidapharm, neusspray, neusverkouden, verstopte neus, xylometazoline

Misschien is dit ook interessant voor u!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven