0

Metarelax 45+15 gratis duoset

van Metagenics

5 5 1 1 1 beoordeling
verzending 2 stuks
gratis
Metarelax 45+15 gratis duoset
Inhoud
2 stuks (45+15 tabletten)
28,50
32,98
Uw voordeel:
€ 4,48
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio maart 2022. Als alternatief adviseren wij Metarelax van Metagenics. Bekijk hier.

Dit product is helaas niet leverbaar. Als alternatief adviseren wij de Magnesium 400 van PhytoForsan, zie onderaan de pagina.

Magnesium
Magnesium is een belangrijk mineraal voor heel wat biochemische processen in het lichaam. Het is belangrijk om via de voeding en op regelmatige basis magnesium in te nemen, want ons lichaam kan het zelf niet aanmaken. 


Magnesium (of kortweg Mg) is een belangrijk mineraal. Het helpt om energie vrij te maken uit onze voeding, om vermoeidheid te verminderen, en het zorgt voor het goed functioneren van het zenuwstelsel en de spieren. Magnesium speelt ook een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een sterk gebit.

Magnesium komt in het menselijk lichaam voornamelijk voor onder de vorm van magnesiumzouten. Het lichaam van een volwassene bevat ongeveer 25g magnesium, waarvan meer dan de helft zich in het gebeente bevindt en een vierde in de skeletspieren. De rest verdeelt zich over het zenuwstelsel en andere organen.

Waarin vind ik magnesium?
Magnesium zit in groenten (spinazie, bloemkool, peulvruchten...), graanproducten (tarwe, haver, rogge, maïs...), noten en pitten, peterselie, zaden, gedroogde vruchten, sojaproducten en vis.

Hoeveel magnesium heb ik nodig?
Hoeveel magnesium je nodig hebt varieert volgens geslacht, gewicht, leeftijd of omstandigheden (bvb. zwangerschap, stressvolle periodes, sporten).Ook de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium (Gezondheidsraad Nederland) hangt af van leeftijd, geslacht en omstandigheden:

Leeftijd

A.D.H. Magnesium (in mg)

Volwassen man350
Volwassen vrouw300

Onze gewijzigde levensstijl en voedingsgewoonten kunnen leiden tot een tekort aan magnesium in de voeding. Om normale magnesiumgehalten te behouden, kunnen - naast de levensstijl en voedingspatroon - voedingssupplementen gewenst zijn. Daarbij zijn volgende elementen van belang:

- de opneembaarheid van de magnesiumvorm
- een goede tolerantie van het lichaam
- het gebruiksgemak

Vooral personen die gestrest zijn, sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, ouderen of alcoholgebruikers kunnen magnesiumtekorten vertonen.

Metarelax
Het voornaamste bestanddeel van MetaRelax is een bijzonder magnesiumzout, namelijk magnesiumglycerofosfaat. Dit magnesiumzout wordt uitstekend verdragen door maag en darmen. MetaRelax  combineert het magnesiumglycerofosfaat in een volledige formule met vitamines B6, B12 en folaat. De B-vitamines helpen bij vermoeidheid en folaat helpt bij de weerstand tegen stress. 

MetaRelax helpt bij stress-situaties (folaat) en vermoeidheid (folaat, magnesium, vit. B6, B12) en draagt bij tot een normale werking van de spieren (magnesium).

Gebruiksadvies:
Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Gelieve hiervoor uw arts te raadplegen.

De formule is met een gerust gevoel te gebruiken door zwangere vrouwen. Metarelax is zo samengesteld dat er geen gewenning kan optreden.

Ingrediënten per tablet  
Taurine150.0 mg 
Magnesiumglycerofosfaat900.0 mg 
Magnesium (elementair)100.0 mg27%*
Vit. B6 (pyridoxine HCl)2.0 mg143%
Folaat (Calcium-L-Methylfolaat)100.0 µg50%*
Vit. B12 (cyanocobalamine)1.5 µg60%*
*% ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid  
Hulpstoffen:
Hydroxypropylcellulose, maltodextrine, magnesiumstearaat, natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide
artikelcode: 5400433224113
1637tags: metarelax tabletten, stress, stressmomenten, blijf metarelax, tv, magnesium, magnesiumglycerofosfaat mg, magnesiumbehoefte, normale werking spieren, magenium tekort

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Heerhugowaard
    Toegevoegd op 28-08-2019
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven