Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer
0

Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer

Vezelrijk probiotica voordeelverpakking

van Lepicol

4.7 5 6 6 6 beoordelingen
Vezelrijk probiotica voordeelverpakking
Inhoud
180 gram
14,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Colon clean- fibers (tijdelijk 45% korting) van PhytoForsan. Bekijk hier.

De gezondheidsvoordelen van vezels zijn algemeen bekend. De huidige Europese dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 25 gram, iets waar velen van ons niet aan komen met ons moderne dieet. Daarom kan het veel voordelen hebben voor de spijsvertering om kwalitatief goede vezelsupplementen op te nemen in het dieet. De basisvezels in Lepicol zijn psylliumschillen (Plantago ovata). Psylliumvezels zijn een geweldig vezelsupplement omdat het in staat is om de stoelgang te normaliseren. Het houdt vocht vast en tegelijkertijd vormt het een zachte gel waardoor de ontlasting makkelijker door het lagere spijsverteringskanaal kan bewegen. Psylliumvezels zijn veel milder dan sommige algemene vezelsupplementen (zoals tarwe en zemelen), die gevoelige darmen kunnen irriteren.

Lepicol is een multivezelbron met zachte psylliumvezels, die bijdragen aan het in stand houden van een normale darmpassage. Evenals inuline. Daarnaast bevat Lepicol 5 probiotica stammen, wat bijdraagt aan een goede darmweerstand. (minimaal 600 miljoen levensvatbare micro-organismen per 5 gram dagdosering.)

Gebruiksadvies:
Neem 2 maal daags 1-2 (5-10 gram) volle theelepels, tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional. Kinderen vanaf 11 jaar nemen nemen 2 maal daags 1 volle theelepel (5 gram). Bij voorkeur 30 minuten voor de maaltijd innemen, opgelost in 200-250 ml water of vruchtensap. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Hoeft niet gekoeld bewaard te worden.

Ingrediënten:
Psylliumvezels (Plantago ovata), inuline, probioticumculturen: Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus bulgaricus PXN 39.

Allergeneninformatie:
Kan sporen bevatten van soja en melk, deze worden namelijk gebruikt in de voedingsbodem van de bacteriestammen. Dit product is vrij van gluten en is geschikt voor vegetariërs.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Lepicol zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

artikelcode: 5027314498984
3215tags: Lepicol, prebiotica, probiotica, inuline, vezel, vezels, psylliumvezel, bacterien, darmen, darmpassage, Plantago ovata

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • Prima product!
  Toegevoegd op 30-12-2022
 • | Zwaag
  Best goed.
  Toegevoegd op 16-02-2022
 • | Bolsward
  Toegevoegd op 27-11-2021
 • | Ede
  Werkt goed.
  Toegevoegd op 03-09-2021
 • | Eindhoven
  Toegevoegd op 20-04-2021
 • | Poeldijk
  Lepicol heeft de juiste samenstelling van psylliumvezels en goede bacteriestammen voor de darmflora, met als resultaat een gemakkelijke stoelgang en een gezonde darmhuishouding. Wel voldoende drinken is belangrijk.
  Toegevoegd op 12-10-2020
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven