0

Rein

van New Care

verzending 2 stuks
gratis
Rein
Inhoud
60 tabletten
15,25
17,95
Uw voordeel:
€ 2,70
Helaas is dit artikel uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Detox complex van New Care. Bekijk hier.

Steeds meer mensen doen in het voor- of najaar even wat extra’s voor hun lichaam om weer fris en energiek een nieuw seizoen in te kunnen gaan. Daarvoor heeft New Care een passend voedingssupplement ontwikkeld. New Care Rein is een 15-daagse kuur die het lichaam in het voor- en najaar ondersteunt om een frisse en energieke start te maken.

Rein is samengesteld op basis van elf zorgvuldig geselecteerde kruiden. Mariadistel heeft een positieve invloed op de lever. Geelwortel is een stimulans voor het immuunsysteem en is een antioxidant. Het is goed voor de lever en huid. Berkenblad is een kruid dat de urinewegen en spijsvertering ondersteunt. Daarnaast bevat New Care Rein het extract van rode wijnstok dat de doorbloeding bevordert. De tanninen in rode wijnstok houden de bloedvaten in een goede conditie. Brandnetelblad en lindespint bevorderen de inwendige reiniging door de nieren. Heermoes bevordert de inwendige reiniging en is goed voor de nierfunctie. Paardebloem ondersteunt de leverfunctie, zuurbes is goed voor de darmen en driekleurig viooltje is goed voor de huid en ondersteunt de spijsvertering.

Dit bijzondere complex van kruiden helpt om een frisse en energieke start te maken in voor- en najaar. De kuur bestaat uit 15 dagen lang 2 x per dag 2 tabletten. Om het goede gevoel vast te blijven houden, kan vervolgens een onderhoudsdosering van 2 en daarna 1 tablet per dag worden gebruikt.

Gebruiksadvies:
Als kuur: 2 maal daags 2 tabletten ('s ochtends en 's avonds) gedurende 1 verpakking. Dosering na de kuur: 1 tot 2 maal daags 1 tablet om af te bouwen. Tabletten met water innemen. Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Dit product versterkt de werking van Diclofenac.

Samenstelling per dagdosering (4 tabletten):
Mariadistel (carduus marianus)500 mg
Geelwortel (curcuma)500 mg
Berkenblad (betula)500 mg
Rode wijnstok (vitus finivera)100 mg
Brandnetelblad (urtica)100 mg
Heermoes (equisetum)100 mg
Grote klis (arcitum lappa)100 mg
Lindespint (tilia)100 mg
Paardebloem (taraxacum)100 mg
Guldenroede (solidago)100 mg
Zuurbes (berberis)100 mg
Driekleurig viooltje (viola tricolor)100 mg

Ingrediënten:
Antiklontermiddel: dicalciumfosfaat, vulstof: microkristallijne cellulose, mariadistel, geelwortel, berkenblad, antiklontermiddel: siliciumdioxide, rode wijnstok, brandnetelblad, heermoes, grote klis, lindespint, paardebloem, guldenroede, zuurbes, driekleurig viooltje, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, glansmiddel: hypromellose, bevochtigingsmiddel: polysorbaat, glansmiddel: bijenwas.

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

artikelcode: 8714354784432
2694

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven