Zwarte knoflook wordt verkregen door fermentatie van verse witte knoflook. Het dankt de naam aan de donkere kleur die door fermentatie ontstaat. Gedurende het fermentatieproces ontstaan unieke wateroplosbare zwavelverbindingen, waaronder alliine en S-allylcysteïne. Zwarte knoflook heeft dezelfde goede eigenschappen voor hart en bloedvaten als witte knoflook. Ten opzichte van witte knoflook heeft zwarte knoflook als voordeel dat het beter wordt verdragen en dat de scherpe smaak en geur tijdens het fermentatieproces zo goed als verloren gaan.
New Care Zwarte Knoflook plus bevat hulpstoffen uit natuurlijke bron en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Gebruiksadvies:
Aanvangsdosering: 2 tot 3 x per dag 1 capsule. Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule. Capsules met water innemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Het product in de originele verpakking, droog en niet boven de 25° C bewaren.
Samenstelling (per dagdosering van 3 capsules) | % RI* | |
Zwarte Knoflook extract | 201 mg | |
Astragalus extract | 201 mg | |
Meidoorn extract | 201 mg | |
Olijfblad extract | 201 mg | |
Trans-resveratrol | 101 mg | |
Ginkgo Biloba extract | 90 mg | |
Magnesium, als citraat | 60 mg | 16 |
*RI = Referentie Inname |
Ingrediënten:
Magnesium citraat*, vegetarische capsule: hypromellose, stabilisator: rijstzetmeel, zwarte knoflook extract*, astragalus extract*, meidoorn extract*, olijfblad extract*, trans-resveratrol*, ginkgo biloba extract*, antiklontermiddel: stearinezuur.
Een voedingssupplement is geen alternatief voor een gezonde leefstijl.