0

Anti luis lotion (natuurlijk)

van Arkopharma

kwantum
korting
Anti luis lotion (natuurlijk)
Inhoud
100 ml
11,50
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Anti luis complete behandeling van Arkopharma. Bekijk hier.

Anti Luis 100% Natuurlijk is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van luizen en neten bij volwassenen en kinderen van 6 maanden en ouder. De lotion werkt dankzij de olieachtige textuur zowel tegen luizen als neten door er een laagje omheen te vormen die de luizen en neten omsluit waardoor ze dood gaan. Anti Luis is vrij van pesticiden, alcohol en siliconen en de effectiviteit is wetenschappelijk getest*. Anti Luis 100% Natuurlijk is een luizen dodend lotion geformuleerd met 100% natuurlijke biologisch afbreekbare** ingrediënten. Anti Luis 100% Natuurlijk mag ook zonder bezwaar gebruikt worden door zwangere en borstvoeding gevende vrouwen.

Hoofdluis heeft helemaal NIETS met een slechte hygiëne te maken. Luizen zitten zelfs liever op schone pasgewassen haren dan op vuile haren. Besmet zijn met hoofdluis betekent dus niet dat iemand zijn haar niet voldoende wast of niet schoon is.

Gebruiksadvies:
Spray Anti Luis 100% Natuurlijk gelijkmatig op droog haar op een afstand van ongeveer 5 tot 10 cm. Goed masseren om het gehele haar te impregneren. Laat de lotion gedurende 10 minuten inwerken voor 100% effectiviteit. De olieachtige textuur zal het doorkammen met een luizenkam vergemakkelijken.
Het haar wassen met shampoo en uitspoelen. Na 8-10 dagen controleren en in geval van herbesmetting de behandeling met dezelfde flacon herhalen. * Ex-vivo testen, 2016 en 2018. Volg de gebruiksaanwijzing zorgvuldig op.** Meer dan 99.5% van de ingrediënten zijn gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

artikelcode: 8715345004454
2312tags: arko, anti Luis lotion, mijn kind heeft luizen, wat te doen tegen luizen

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje