0

Zelftest Covid-19 SARS-COV-2 antigeentest

van Deepblue

tot
6 st.
brievenbus
pakje
Zelftest Covid-19 SARS-COV-2 antigeentest
Inhoud
1 stuk
3,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Coronavirus (covid-19) sneltest van Flowflex. Bekijk hier.

COVID-19 (SARS-CoV-2) antigeentestkit (zelftest), uitslag zichtbaar na 15 minuten.

De nieuwe coronavirussen behoren tot het geslacht Beta;. COVID-19 is een acute infectieziekte van de luchtwegen. Op basis van het huidige epidemiologische onderzoek is de incubatietijd 1 tot 14 dagen en meestal 3 tot 7 dagen. De belangrijkste manifestaties zijn koorts, vermoeidheid en droge hoest. Neusverstopping, loopneus, keelpijn, spierpijn en diarree komen in enkele gevallen voor.

Toepassing:
Dit product wordt gebruikt voor in vitro kwalitatieve detectie van het SARS-CoV-2-antigeen in het monster van menselijke neusuitstrijkjes.
Het is bedoeld voor persoonlijk gebruik door ongetrainde leek als een snelle testmethode voor nieuwe coronavirusinfectie. Neem echter geen medische beslissing zonder overleg met de arts. Het is geschikt voor gebruikers ouder dan 15 jaar. Gebruikers onder de 15 jaar moeten worden getest met hulp van volwassenen.

Testprincipe:
Dit product gebruikt de dubbele antilichaamsandwichmethode om het SARS-CoV-2 N-eiwit te detecteren. Wanneer het monster het coronavirusantigeen bevat, verschijnen zowel de testlijn (T) als de controlelijn (C) en is de uitslag positief. Als het monster het coronavirusantigeen niet bevat of als er geen coronavirusantigeen wordt gedetecteerd, verschijnt de testlijn (T) niet, alleen de controlelijn (C) verschijnt.

Inhoud verpakking:
Testcassette, bijsluiter, buis met extractiereagens, opvangzak en gesteriliseerd wattenstaafje.

Testprocedure:
1. Open de verpakking en haal de testcassette eruit. Controleer het observatievenster en de monsteropening. Het moet binnen een uur worden gebruikt.
2. Draai de dop van de buis linksom los.
3. Maak een gat op de buitenverpakking door de geperforeerde cirkel in te drukken en steek vervolgens de onderkant van de buis in het gat.
4. Haal het gesteriliseerde wattenstaafje uit de verpakking.
5. Ontspan uw hoofd en neem een natuurlijke houding. Breng het wattenstaafje voorzichtig in uw neusgat. De punt van het wattenstaafje dient maximaal 2 cm ingebracht te worden totdat u weerstand voelt.
6. Rol het wattenstaafje stevig rond de binnenkant van het neusgat en draai 5x volledig rond. Herhaal dit proces met hetzelfde wattenstaafje voor het andere neusgat om ervoor te zorgen dat er voldoende monster wordt afgenomen.
7. Neem het wattenstaafje uit de neusholte.
8. Plaats het wattenstaafje in de buis, draai het wattenstaafje ongeveer 10 seconden en druk de kop van het wattenstaafje 3 keer tegen de buiswand om het antigeen uit het wattenstaafje vrij te maken.
9. Draai de dop van de buis met extractiereagens rechtsom vast.
10. Draai de kleine witte dop bovenop de buis los.
11. Houd het buisje verticaal en voeg twee druppels van het testspecimen toe aan de monsteropening (en). Start de timer.
12. Lees de uitslag na 15 minuten. Lees geen uitslag af na 30 minuten.
13. Deponeer alle gebruikte materialen in de bijgevoegde opvangzak voor een correcte verwijdering. De testkit kan worden weggegooid met het normale huisvuil volgens de toepasselijke lokale regelgeving.

Bewaaradvies:
Bewaren bij 4 - 30°C;, en geldig in 24 maanden. Nadat de aluminiumfoliezak is ontzegeld, moet het testapparaat zo snel mogelijk en binnen een uur worden gebruikt (15 ~ 30°C, vochtigheid <80%).

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 6952062769293
5532tags: Deepblue, zelftest, sneltest, covid19 test, covid19 kit, rapid test, antigeensneltest, antigen test, coronatest, neustest, zelf testen

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje