0

Nr.1 stoelgang kruidentablet

van Grunwalder

5 5 2 2 2 beoordelingen
tot
5 st.
brievenbus
pakje
Nr.1 stoelgang kruidentablet
Inhoud
60 tabletten
9,75
elders 11,49
Uw voordeel:
€ 1,74
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Stoelgang extract van PhytoForsan. Bekijk hier.

Het Wapiti Darmfunctie alternatiefGrünwalder Nr 1 kruidentablet is is een zuiver plantaardig en goed te verdragen stoelgangproduct. De samenstelling is vergelijkbaar met de Wapiti darmfunctie complex en is gemaakt van zorgvuldig gekozen en zinvol op elkaar afgestemde waardevolle kruiden. De Grunwalder kruidentabletten bevorderen op natuurlijke wijze de stoelgang waardoor men zijn ritme en evenwicht terugvindt.

Regelmatig en gezond eten bevordert een goede darmwerking. Vezelrijke voeding, zoals rauwe groente, vers fruit en volkorenproducten, is goed voor een gezonde spijsvertering. Het bevordert de darmperistaltiek, een stuwende beweging die zorgt voor een betere darmpassage. Voor een regelmatige stoelgang is het derhalve raadzaam veel te bewegen en eet- en leefgewoontes aan te passen. Ter ondersteuning van een goede darmfunctie kan een natuurlijk middel aan te bevelen zijn. Grünwalder Nr 1 kruidentablet werkt eenvoudig en snel!

Gebruiksadvies:
Neem in de avond 1 tot 3 tabletten. De kruiden bevorderen in de nacht de stofwisseling waardoor dit de volgende dag merkbaar is. 

Samenstelling:
Senna (Sennae Tinnevelley), Kaapse aloë (Aloe Vera), sporkehout (Frafula alnus), echte karwij (Carum carvi), Chinese rabarber (Rheum officinale), Venkel, (Foeniculum vulgare), Cascara (Rhamnus purshianus), maïszetmeel.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

artikelcode: 4260147880064
769tags: Grunwalder, grünwalder, nr 1, kruidentablet, kruiden tabletten, natuurlijke stoelgang

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Krabbendijke
    Werkt prima!
    Toegevoegd op 18-02-2020
  • | Tolbert
    Toegevoegd op 10-07-2019
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven